Σφακιανάκης Μηνάς
Σφακιανάκης Μηνάς
Σφακιανάκης Γιώργος
Έδρα εταιρείας
+30 697 658 4849 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07
+30 694 653 4603 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07
+30 2813 021 657 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07
Σφακιανάκης Μηνάς
Σφακιανάκης Μηνάς
Σφακιανάκης Γιώργος
Έδρα εταιρείας
+30 697 658 4849 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07
+30 694 653 4603 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07
+30 2813 021 657 Λεωφόρος Ικάρου 55, Ηράκλειο 713 07

Επιχειρηματικές αξίες

Technical Group Sfakianakis

Η πείρα μας στην μελέτη, την επίβλεψη, την κατασκευή και τη διαχείριση έργων διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν ένα ποιοτικό προϊόν. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της επιλεκτικής χρήσης υπεύθυνων υπεργολάβων, της πρόσληψης και της διατήρησης υπαλλήλων πρώτης κατηγορίας και της εργασίας για πελάτες που έχουν κοινή πίστη στην ανοιχτή, ειλικρινή και άμεση επικοινωνία.

Ανεξάρτητα από το αν είστε ιδιοκτήτης, αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, μηχανικός, ενοικιαστής, μεσίτης, υπεργολάβος ή προμηθευτής, είστε ένα σεβαστό μέλος της ομάδας μας και θα αντιμετωπίζεστε ως τέτοιο. Αυτή η δέσμευση για την ομάδα και το άνοιγμα της ηγεσίας του έργου αποφέρει όχι μόνο επιτυχημένα κατασκευαστικά έργα, αλλά το πιο σημαντικό, ικανοποιημένους πελάτες. Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του στυλ οικοδόμησης σχέσεων είναι 100% αναφερόμενοι πελάτες.

Έχουμε δεσμευτεί για την επιτυχία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και πείτε μας πως μπορούμε να βοηθήσουμε το επόμενο έργο σας να πετύχει.

 

Αξίες της Technical Group Sfakianakis

  • Ηθική. Είμαστε ασυμβίβαστοι στην ακεραιότητα, την τιμιότητα και την δικαιοσύνη μας.
  • Ασφάλεια & Υγεία. Είμαστε αδυσώπητοι στο να διατηρούμε τους ανθρώπους μας ασφαλείς  και παρέχουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.
  • Ποιότητα. Είμαστε παθιασμένοι με την αριστεία και κάνουμε την δουλειά μας σωστά. Η φήμη μας εξαρτάται από τα αποτελέσματά μας στα μάτια κάθε πελάτη και κοινότητας.
  • Άνθρωποι. Εμπνέουμε ο ένας τον άλλον με σημαντική δουλειά γεμάτη σκοπούς, απαιτητικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ανταμοιβή σταδιοδρομίας. Φιλοδοξούμε να είμαστε εργοδότης επιλογής στον κλάδο μας.
  • Πολιτισμός. Χτίζουμε ενεργά ένα διαφορετικό, χωρίς αποκλεισμούς, συνεργατικό περιβάλλον εργασίας, όπου όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες, ενθαρρύνεται το άνοιγμα και η ομαδική εργασία και η αξία είναι ακρογωνιαίοι λίθοι. Είμαστε περήφανοι για το τι κάνουμε και για το πώς το κάνουμε – και μας αρέσει!
  • Σχέσεις. Χτίζουμε θετικές, μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες κοινοπραξίας, τους υπεργολάβους, τους προμηθευτές και τους συναδέλφους μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και τη συνεργασία.
  • Καινοτομία. Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης. Ακούμε, μαθαίνουμε και αναζητούμε τις καλύτερες ιδέες. Επιτιμούμε τον εφησυχασμό και βελτιωνόμαστε συνεχώς.
  • Βιωσιμότητα. Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σε κοινότητες όπου εργαζόμαστε με σεβασμό των τοπικών πολιτισμών, εμπλοκή των τοπικών ανθρώπων και προστασία του περιβάλλοντος.
H Technical Group Sfakianakis Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κατασκευή Ιδιωτικών και Δημόσιων Έργων πάσης φύσεως.